Samverkansdagen 2018

Samverkansdagen 2018 banner

Den 27 september 2018 arrangerar vi vår årliga mötesplats, Samverkansdagen. Det är en dag där vi tillsammans med våra nuvarande och framtida kunder tar ytterligare steg för en effektivare statsförvaltning.

Sista anmälningsdag var den 18 september 2018.

I år fortsätter vi att fokusera på digitaliseringens möjligheter men också på samverkan och standardisering som hör till de viktigaste förutsättningarna för en effektiv statlig administration.

Du får lyssna forskaren Johan Magnussons, Swedish Center for Digital Innovation, syn på accelererad digitalisering av offentlig sektor.  

Anna Palmgren, sektionschef för Digitalt engagemang på Arbetsförmedlingen, år årets moderator och hon tar även med oss på deras förändringsresa, från att vara "lokalt störst, till att vara digital först".

Dagens semininarer  innehåller allt från övergripande strategier till konkreta exempel på hur vi arbetar med förbättringar och tjänsteutveckling.

Vår panel diskuterar digitalisering och standardisering. Vart vill vi nå? Varför? Vilka samarbeten vill vi närmast titta på? Finns det nackdelar? Panelen berättar om digitala bokslut och standardtjänster.

Program Samverkansdagen

Plats: 7A Odenplan, Stockholm 
Adress: Odengatan 65, Stockholm (konferensanläggning 7A)

Pris: 995 SEK

En av dagens höjdpunkter är utdelningen av priset Årets effektiviserings­hjälte. Sista dagen att nominera var 7 september.

Kontakt

Vid frågor om evenemanget, vänligen kontakta Lena Helmer.
fornamn.efternamn@statenssc.se
010-456 03 97

Om Statens servicecenter