Samverkansdagen 2021

Tema: Utveckling för framtiden

I år träffas vi äntligen fysiskt för en fullspäckad dag i Filmhuset, en rymlig lokal belägen 15 minuter från Stockholms central.

Årets Samverkansdag fokuserar på vilka möjligheter och utmaningar vi står inför. Genom chattfunktion och mentimeter kommer du att involveras under resan.

Ur programmet:

  • Utvecklade funktioner och tjänster
  • Kunddriven tjänsteutveckling
  • Digital kundservice – framtid med chatbot
  • Standardtjänster och dess fördelar
  • Säkerhet kopplat till tjänsteleverans

Möt vår nya generaldirektör Åsa Lindh

Den 1 april 2021 tillträdde Åsa Lindh posten som generaldirektör för Statens servicecenter. Hör hennes tankar och vision för framtidens Statens servicecenter.

Bli inspirerad av våra talare

Utöver talare från Statens servicecenter kommer även Per Mosseby och Louise Callenberg att prata om digital utveckling och samverkan.

Per Mosseby arbetar som rådgivare till organisationer inom näringsliv och offentlig sektor kring strategiska digitaliseringsfrågor. Louise Callenberg var tidigare chef för sektionen för digital förnyelse och samverkan, Sveriges kommuner och landsting.

Efteråt träffas vi för mingel

Mellan 16:00 och 17:00 bjuder vi in er till mingel med lättare förtäring på restaurang Creme som finns på Filmhuset. Ta chansen att prata med talare, divisionsledning och representanter från Statens servicecenter!

Samverkansdagen startar klockan 09:30. Frukost serveras från 08:45. Vi rekommenderar att du kommer i tid för att undvika trängsel utanför lokalen.

Plats: Filmhuset, Lokal Bio Victor.
Adress: Borgvägen 1, Stockholm.
Tid: 25 november 09:30-17:00 (Frukost serveras från 08.45)

Pris: 985 SEK

I priset ingår frukost, sittande lunch och eftermiddagsmingel, samt inträde för Samverkansdagen.

Kontakt

Vid frågor om evenemanget, vänligen kontakta Madeleine Moe.
madeleine.moe@statenssc.se

Senast uppdaterad: 2021-11-19
Publicerad: 2021-10-18