Stockholm, Liljeholmen servicekontor

Vi hjälper dig att använda e-tjänster, fylla i blanketter och ansökningar samt ger information om dina pågående ärenden. Här kan du även beställa ett nytt ID-kort. För att ansöka om id-kort behöver du boka tid innan du besöker servicekontoret.

Boka tid för id-kort

På det här servicekontoret samarbetar vi med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket så du kan få hjälp med ärenden du har hos dessa myndigheter.

Gå till Arbetsförmedlingens webbplatsGå till Försäkringskassans webbplatsGå till Pensionsmyndighetens webbplatsGå till Skatteverkets webbplats

Besöka servicekontor under coronapandemin

Stanna hemma om du har minsta förkylningssymtom och använd myndigheternas digitala tjänster eller kontakta deras kundtjänster istället.

Statens servicecenter följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att begränsa smittspridning av corona. Som besökare är det mycket viktigt att du följer anvisningar på plats för din och andras säkerhet.

Besöksadress

Liljeholmsvägen 22
117 61 Stockholm

(Observera att du inte kan skicka post som brev eller handlingar till denna adress)

Lämna in handlingar

Vill du lämna pappershandlingar till oss kan du göra det när servicekontoret är öppet. En blankett kan du även posta till den adress som står på blanketten.

 

Senast uppdaterad: 2021-11-02
Publicerad: 2021-09-30