Portalen för statsanställda

Portalen är vägen in till Statens servicecenters service för dig som är anställd på en myndighet som är kund till oss. I Portalen kan du söka efter information, ta del av nyheter, registrera och följa dina ärenden med mera.

Om du är anställd på en myndighet som är kund till oss har du automatiskt behörighet till Portalen, förutsatt att din myndighet har skickat in behörighetsuppgifter till Statens servicecenter.

Har du problem att logga in?

Om du har problem att logga in, vänligen kontakta Statens servicecenters kundservice: inloggningsproblem@statenssc.se. När du kontaktar oss via e-post, vänligen uppge vilken myndighet som är din arbetsgivare. Om du behöver skicka in en bild/skärmdump på felmeddelandet så behöver du bifoga bilden som en bilaga.

Anmälan via telefon 0771-456 000, vardagar mellan klockan 9.00-12.00.

Har du inte åtkomst till Portalen?

Är du tjänstledig och därmed inte har åtkomst till Portalen kan du även skicka in ditt underlag via underlag@statenssc.se. När du kontaktar oss via e-post, vänligen uppge vilken myndighet som är din arbetsgivare. Tänk på att skapa ett nytt mail varje gång som du ska skicka in nya underlag.

Senast uppdaterad: 2022-08-26
Publicerad: 2018-03-07