Lena Micko besökte servicekontor

Hanna Birgerstam, Lena Micko

Servicehandläggare Hanna Birgerstam tillsammans med civilminister Lena Micko.

Statsrådet Lena Micko besökte vårt servicekontor i Nordstan i Göteborg den här veckan. Det var hennes första myndighetsbesök i Västra Götalandsregionen sedan hon tillträdde som ny civilminister.

Statsrådet välkomnades av generaldirektör Thomas Pålsson tillsammans med divisionschefen för medborgarservice Paul Larsson. Även Eva Arnell, regionchef väst medborgarservice, och Maxwell Malavan, kontorsområdeschef, medverkade.

Thomas Paulsson Lena Micko

Thomas Paulsson och Lena Micko.

”Det blev inte bara ett mycket givande samtal om vår verksamhet och de utmaningar vi står inför, utan också en möjlighet för statsrådet att träffa medarbetarna och delta vid ett kundbesök, säger generaldirektör Thomas Pålsson.

Lena Micko har i tidigare sammanhang refererat till regeringsförklaringen där det står att servicekontoren ska utvecklas. Hur många de blir det och var ska de ligga kan hon inte svara på ännu. Men hon anser att det är en väldigt viktig fråga och att den är prioriterad.

Senast uppdaterad: 2019-11-15